top of page
Over ons

Autobedrijf Easy

Easy Motors is actief sinds 1998 op de automarkt. Wij staan bekend als betrouwbare en eerlijke auto opkoper in heel Vlaanderen. Al meer dan 20 jaar werken wij samen met Federauto, concessiehouders en verschillende bedrijven. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het aankopen of verkopen van hun wagens.


 

 

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor het hernieuwen van de wagenparken. Easy Motors is een uitstekende partner in het opkopen van al uw bedrijfswagens evenals bestelwagens. We werken met verschillende concessiehouders en bedrijven voor de overname van wagens.

Vernieuw uw wagenpark

Ons aanbod

Bekijk ons aanbod van tweedehandswagens. Alle wagens zijn voorzien van een Car-Pass. Heeft u interesse in één van onze wagens? Neem dan contact met ons op.

Verkoop uw wagen

Het maakt niet uit of het een Mercedes, BMW, Audi of Volkswagen is. Wij kopen alle auto's ongeacht het merk tegen een markt conforme prijs. Is er schade aan uw auto of heeft uw auto veel kilometers afgelegd? Dat is helemaal geen probleem. Uw beschadigde wagen kan ook bij ons terecht voor export of reparatie en herverkoop.

Elke wagen komt in aanmerking om verkocht te worden aan Easy Motors als het nu gaat over een diesel, benzine of een elektrische wagen. Wij kopen uw auto. Autobedrijf Easy biedt een uitstekende service die 24/24 en 7/7 bereikbaar is.

 

De prijs die u krijgt voor uw wagen is een marktconforme prijs waarbij rekening gehouden is met de staat van uw voertuig. Bent u akkoord met de prijs? Dan komen wij uw auto ophalen waar u ook bent in Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant. Sterker nog, we betalen ter plaatse of via overschrijving. We garanderen een snelle en correcte afhandeling binnen één werkdag.

Vraag nu geheel en vrijblijvend een waardebepaling voor uw wagen door het formulier in te vullen op onze website. U kunt ons ook bellen of u laten terugbellen door uw nummer op te geven in het formulier onderaan de website.

bottom of page